woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Brandweer onderzoekt woning aan de Okkersheul in Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – In een woning aan de Okkersheul in Hoogvliet – zuid werd vanavond laat een vreemde lucht geroken, de bewoners van het pand vertrouwde de geur niet en alarmeerde de brandweer.

De brandweer die in enkele minuten aanwezig was, stelde een onderzoek in naar afkomst van de vreemde lucht. Al snel werd er ook door de brandweer een ‘vreemde’ lucht geroken die niet thuis kon worden gebracht.

Om te achterhalen wat de geur was en waar het vandaan kwam, werd er gebruikt gemaakt van onder andere warmtebeeldcamera’s en van gasmeters. Omdat geen van de apparaten die gebruikt werden iets aangaf, werd de Officier van Dienst van de brandweer erbij gehaald. Deze beschikt over meters die gevoeliger staan afgesteld.

De Officier van Dienst was na zo’n tien minuten ter plaatse en ging met een meter naar binnen, na een lange zoektocht werd de afkomst van de geur niet achterhaald. Omdat de geur als ongevaarlijk werd beschouwd en er niks gevonden kon worden, ging de brandweer weer inzetbaar.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -