Traumahelikopter ingezet voor gehandicapte jongen in Pernis

Date:

Deel bericht:

PERNIS – De ambulancedienst en de traumahelikopter zijn vanavond om tien voor half zeven uitgerukt naar de Burgemeester Beyenstraat in Pernis. De hulpdiensten moesten in een woonhuis zijn voor een gehandicapte jongen.

- Advertisement -

De jongen heeft vermoedelijk een epileptische aanval gehad waarvoor de hulpdiensten moesten komen. Na enige tijd was de jongen bijgekomen en kon hij naar het ziekenhuis vervoerd worden.

Het medisch team van de traumahelikopter werd na afloop door de politie naar de traumahelikopter gebracht die verderop stond. Na aan geslaagde inzet van het team kon deze weer terug naar The Hague Airport in Rotterdam.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd