Brandweer schiet gewonde man te hulp na aanrijding Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – De brandweer van Hoogvliet heeft vanmiddag geholpen bij aan aangereden fietser in Hoogvliet. De man werd bij een rotonde op de Laning aangereden door een automobilist, hierbij raakte hij gewond aan zijn been.

- Advertisement -

De brandweer die toevallig langs het ongeval reed toen zij van het sporten afkwamen, heeft direct hulp aangeboden tot de ambulance er was. Het ambulancepersoneel heeft de gewonde man verder nagekeken. Omdat hij erg veel last van zijn been had werd deze door het ambulancepersoneel gespalkt. Hij is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

De Verkeersongevallen Analyse team van de politie heeft voor verder onderzoek foto’s gemaakt. De afgelopen tijd gebeuren er vele ongelukken op de Laning in Hoogvliet.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd