Politie zoekt getuigen van mishandeling in het park ‘De Twee Heuvels’

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Maandagmiddag rond 16.30 uur is een 51-jarige Rotterdammer ernstig mishandeld in park de Twee Heuvels in Rotterdam IJsselmonde. De politie zoekt getuigen.

- Advertisement -

Het slachtoffer liet rond 15.30 uur zijn hond uit in het park. De hond blafte naar een man en vrouw nabij een bruggetje . Dat zorgde voor een korte woordenwisseling, maar het latere slachtoffer liep vervolgens door.

Rond 16.30 uur kwamen het latere slachtoffer en de latere verdachte elkaar elders in het park weer tegen. Deze laatste mishandelde het slachtoffer. Mogelijk is ook geschoten door de verdachte. De man ligt nog altijd in het ziekenhuis en kan door de politie nog niet heel uitgebreid gehoord worden.

Getuigen
De politie roept getuigen van het incident daarom op zich te melden. Het was maandagmiddag mooi weer in het park dus een aantal mensen moet gezien hebben wat zich heeft afgespeeld.

Het slachtoffer verklaarde die dag een tijdje met een vrouw te hebben gesproken die ook met haar hond in het park liep. Ook met haar komt de politie graag in contact.

Heeft u iets gezien? Bel dan met de Politie Rotterdam-Rijnmond via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

Foto : Jerry Lussenburg – IJsselmondenieuws.nl 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....