dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Vrouw met bromfiets aangereden door auto Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Een vrouw is vanmiddag omstreeks kwart voor vier aangereden door een automobilist, dit gebeurde op de rotonde van de Aveling met de Overwolde. Hierbij raakte de vrouw licht gewond aan haar hoofd.

Omstanders kwamen de vrouw te hulp door haar nek te ondersteunen. Politieagenten die al aanwezig waren hadden een ambulance gevraagd voor de gewonde vrouw. Omdat de vrouw klaagde over pijn rondom haar nek, moest zij uit voorzorg blijven liggen. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw onderzocht en voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -