zondag, juni 26, 2022
21 C
Rotterdam
zondag 26 juni 2022

Vrouw met bromfiets aangereden door auto Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Een vrouw is vanmiddag omstreeks kwart voor vier aangereden door een automobilist, dit gebeurde op de rotonde van de Aveling met de Overwolde. Hierbij raakte de vrouw licht gewond aan haar hoofd.

Omstanders kwamen de vrouw te hulp door haar nek te ondersteunen. Politieagenten die al aanwezig waren hadden een ambulance gevraagd voor de gewonde vrouw. Omdat de vrouw klaagde over pijn rondom haar nek, moest zij uit voorzorg blijven liggen. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw onderzocht en voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -