dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Bewoners hun huis uit vanwege kelderbrand

- advertentie -

ROTTERDAM – Aan de Amelandsestraat heeft vanmiddag een kelderbrand schade veroorzaakt. De brandweer moest enkele bewoners hun huis uit halen vanwege de rookontwikkeling.

Toen de brandweer bij de brand aankwam stond een bewoner van een van de woningen op het balkon. Deze werd door de brandweer naar beneden gehaald en is nagekeken door het aanwezige ambulancepersoneel. Ook enkele andere bewoners werden met vluchtmaskers naar beneden gebracht.

De brand zorgde voor veel rookontwikkeling wat zich via het trappenhuis verspreide naar boven. De brandweer heeft meerdere raampjes van verschillende kelders ingeslagen voor ventilatie. Het brandonderzoeksteam van de brandweer onderzoekt de oorzaak van de brand.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -