zondag, juni 26, 2022
21 C
Rotterdam
zondag 26 juni 2022

Voetganger gewond na flinke klap op voorraam van voertuig

- advertentie -

ROTTERDAM – Zondagavond, rond 22.15 uur , heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een voetganger en een automobilist. Ter hoogte van tankstation Argos, vlakbij de Colosseumweg, wilde een jongeman oversteken.

Daar werd hij op het zebrapad geschept door een automobilist, klapte met zijn hoofd tegen de voorruit en lag door de klap enkele meters verderop. De hulpdiensten waren zeer snel ter plekke, waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT).

Na te zijn gestabiliseerd is de jongeman naar een ziekenhuis vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse is later gearriveerd om de toedracht van de aanrijding in kaart te brengen. De Molenvliet was in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Het is niet bekend wat de toestand van de jongeman is.

Foto’s : Jerry Lussenburg – IJsselmondenieuws.nl 


 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -