dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Schuur verwoest door brand in IJsselmonde

- advertentie -

ROTTERDAM – Een brand heeft vanavond aan de Leppedijk een schuur verwoest. De brandweer werd rond kwart voor acht opgeroepen voor een buitenbrand, al snel bleek dit te gaan om een schuur in de achtertuin van een van de woningen aan de Leppedijk.

De brandweer heeft direct een hogedrukslang uitgerold om de brand te blussen. Dit was vrij snel gebeurd, maar om te voorkomen dat de brand opnieuw oplaaide moest de schuur gesloopt worden. Omdat de schuur al op instortte stond,  heeft de brandweer de schuur tegen de vlakte geholpen.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onduidelijk.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -