Agent loopt slagaderlijke bloeding op na arrestatie bij ‘woningbrand’

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Zaterdagavond rond 20.40 uur, kreeg de brandweer aan de Groene Tuin en Mijnsherenlaan een melding van een gebouwbrand aan de Molenvliet in Lombardijen.

- Advertisement -

De brandweer had moeite de “brand” te lokaliseren omdat het, naar later bleek, een klein korfje betrof die bewoners op het balkon aan de Zonnetrap hadden aangestoken. Deze werd op last van de brandweer en, door de intussen gearriveerde politie, gedoofd. Later zijn de bewoners en gasten van het appartement waar de korf stond vermanend toegesproken.

Een dronken man ging zich echter met het gesprek bemoeien en liet zich niet wegsturen door de politie. Na meerdere malen te zijn gewaarschuwd bleef de dronken man vervelend doen waarop er niets anders over bleef dan hem te arresteren. Hij werd in de boeien geslagen en naar een politiebusje afgevoerd waarna de agenten hun vermanende toespraak wilde afronden .

Ineens klonk een doffe knal en lag er een hoop glas op de grond. De dronkaard had de zijruit van het politiebusje met het reservewiel weten te verbrijzelen. De agenten haastten zich naar de man om hem in bedwang te houden waardoor een agent een slagaderlijke bloeding opliep, vermoedelijk door de kapotte zijruit. De agent is door toegesnelde ambulancepersoneel aan zijn bloeding geholpen en vervoerd naar een ziekenhuis. De dronken man is afgevoerd naar het politiebureau en heeft morgen heel wat uit te leggen. Hem wacht meerdere tenlasteleggingen.

Foto’s : Jerry Lussenburg – IJsselmondenieuws.nl 

 

 

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd