dinsdag, januari 19, 2021

Foto update – Dode en gewonden bij aanrijding A16 feijenoord Rotterdam

ROTTERDAM – Bij een ernstig ongeluk op de A16 is zondagavond een persoon overleden en zijn vier mensen gewond geraakt, een persoon is hierbij zwaargewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond kwart over zeven, drie personenauto’s botste hier tegen elkaar aan.

Totaal waren er drie auto’s bij het ongeval betrokken. Meerdere personen zaten bekneld, deze heeft de brandweer bevrijdt. Hulpverleners moesten een vrouw reanimeren, deze is helaas alsnog aan haar verwondingen overleden.

Een politiehelikopter van het Korps landelijke politiediensten heeft opname’s vanuit de lucht gemaakt om een duidelijker beeld te krijgen van het ongeval. Rijswaterstaat heeft laten weten dat de secundaire rijbanen zeker tot 22.00 uur gesloten blijft voor reparatie en onderzoek. Na een blaastest na het ongeval zijn er twee mannen aangehouden, deze hadden vermoedelijke te veel alcohol op.

Foto’s : Barry van Rijswijk / VRR112

Related Articles

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg