Fietser aangereden op de Stadionweg

zondag 15 april 2012 11:54

Rotterdam – Op de Stadionweg in Rotterdam is zondagavond een fietser geschept door een auto. De man wilde op zijn fiets bij een Kwantumwinkel richting het fietspad, maar werd geraakt door een passerende auto.

Het slachtoffer heeft been- en hoofdletsel opgelopen. Hiervoor kwamen een ambulance en het Mobiel Medisch Team ter plaatse, die even daarvoor opsteeg vanaf de A16, waar een ernstig ongeval had plaatsgevonden. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

[osm_map lat=”51.895″ long=”4.53″ zoom=”15″ width=”600″ height=”450″ marker=”51.89515,4.5305″ marker_name=”wpttemp-red.png”]

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser aangereden op de Stadionweg
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Stadionweg in Rotterdam is zondagavond een fietser geschept door een auto. De man wilde op zijn fiets bij een Kwantumwinkel richting het fietspad, maar werd geraakt door een passerende auto.

Het slachtoffer heeft been- en hoofdletsel opgelopen. Hiervoor kwamen een ambulance en het Mobiel Medisch Team ter plaatse, die even daarvoor opsteeg vanaf de A16, waar een ernstig ongeval had plaatsgevonden. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

[osm_map lat=”51.895″ long=”4.53″ zoom=”15″ width=”600″ height=”450″ marker=”51.89515,4.5305″ marker_name=”wpttemp-red.png”]

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!