Traumateam assisteert bij ongeval binnenshuis

Date:

Deel bericht:

BARENDRECHT – Even na twee uur vanmiddag werd de traumahelicopter van Rotterdam opgeroepen voor te assisteren bij een ongeval in Barendrecht.

- Advertisement -

De politie kreeg een nog onbekende melding van een ongeval binnenshuis binnen aan de Zwijnenburg te Barendrecht. De politie heeft de deur moeten forceren omdat het vrijwel zeker was dat er binnen in het woonhuis zich een slachtoffers bevond, ze allarmeerden direct een ambulance.

Toen de ambulance ter plaatse kwam, waren de verwondingen van het slachtoffers dusdanig erg dat er een traumahelikopter aan te pas moest komen. Na ruim een uur is het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht, de toestand van het slachtoffer is niet bekend.

Foto’s : Daniel van Gelder / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd