Traumateam ingezet voor onwel persoon in IJsselmonde

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Vanmiddag even voor zeven, kreeg een oudere man een onwel persoon aan de Pietersdijk. Twee ambulance’s en het trauma-team met de traumahelikopter zijn hiervoor ingezet.

- Advertisement -

De hulpdiensten haastte zich met zuurstofflessen naar het slachtoffer, om zo snel als mogelijk naar het ziekenhuis te kunnen, werd de brancard klaar gezet in de gang. Na de man behandeld te hebben kon deze op de brancard gelegd werden.

De arts van het trauma-team is meegegaan met de rit naar het ziekenhuis, het slachtoffer is samen met zoon en vrouw met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De toestand waar het slachtoffer zich in verkeerd is onbekend.

Foto’s : Jeroen van Oort / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd