Gewonden door kop-staartbotsing Adriaan Volkerlaan Rotterdam

Date:

Share post:

ROTTERDAM – De hulpdiensten kregen rond 16:42 uur een melding van een kop-staartbotsing op de Adriaan Volkerlaan, aan de overkant van de Shell pompstation in IJsselmonde.

- Advertisement -

Twee auto’s botsten bovenop elkaar en door de enorme klap vloog de bijrijder van de achterste auto tegen de voorruit, ondanks de aanwezigheid van airbags. Hierdoor liep de bijrijder waarschijnlijk nekletsel op.

Niet veel later bleek dat de bestuurder van de voorste auto ook nekletsel had opgelopen, waardoor een tweede ambulance werd opgeroepen. Beide slachtoffers zijn terplekke door ambulancepersoneel onderzocht, onbekend is of er echt nekletsel is opgelopen. De politie zal nog een nader onderzoek instellen of er gebruik is gemaakt van veiligheidsgordels.

Foto’s : Jerry Lussenburg – IJsselmondenieuws.nl 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd