donderdag, januari 21, 2021

Man bekneld onder roltrap winkelcentrum Hoogvliet

HOOGVLIET – Vanmorgen is een 20-jarige man uit Dordrecht zwaargewond geraakt tijdens werkzaamheden aan een roltrap in het winkelcentrum van Hoogvliet. De man die tevens monteur is, was bezig met werkzaamheden aan de roltrap tot hij vast kwam te zitten.

De man kwam door een nog onbekende reden vast te zitten tussen de roltrap en het luik waar hij aan het werk was. De hulpdiensten waren met groot materieel ter plaatse gekomen om de man van zijn positie te bevrijden. Daarbij kwam ook de hulp van de traumahelikopter aan te pas.

Omdat de man bekneld zat en zich niet kon bewegen, werd de brandweer opgeroepen om de man te bevrijden. De brandweer heeft hierbij gebruik gemaakt van een zaag en een hydraulische schaar die gebruik word om personen uit auto’s te bevrijden.  De man werd ondertussen verzorgd door het aanwezige ambulancepersoneel. Toen de man eenmaal los was, werd hij direct op de brancard gelegd en naar de ambulance gebracht. Hij is met zware verwondingen onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend, hiernaar word onderzoek gedaan.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

Related Articles

Stroomuitval in jeugdgevangenis De Hartelborgt Spijkenisse

0
Spijkenisse - In jeugdgevangenis de Hartelborgt aan dr Borgtweg in Spijkenisse is woensdagavond de stroom...

Samenvatting Persconferentie woensdag 20 januari : voornemen voor avondklok, en beperking bezoekers thuis

0
Zojuist hebben Premier Rutte en minister De Jonge in een persconferentie nieuwe extra coronamaatregelen bekend...

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg