Brandweer bevrijdt beknelde kind met voet tussen zijn fiets

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Vanmiddag, iets na half zes, kreeg de brandweer aan de Groene Tuin een melding dat een kind met zijn voet bekneld zat.

- Advertisement -

Op een speelplaatsje in de Petrarcastraat, in de wijk Lombardijen, speelde een ongeveer 8-jarige jongen met zijn fietsje. Door nog onbekende oorzaak kwam zijn linkervoet tussen het frame en de trapper klem te zitten.

Een medewerker van de motorambulance was snel ter plaatse, maar kreeg de voet niet los. Omdat een beknelling niet te lang mag duren, werd de hulp van de brandweer ingeroepen. Deze wist het jongetje te bevrijden waarnaar het ambulancepersoneel hem verder onderzocht.

Mede doordat het slachtoffertje heel rustig bleef, was verdere medische hulp niet noodzakelijk.

Foto : Jerry Lussenburg – IJsselmondenieuws.nl 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd