Vrouw zwaargewond frontale aanrijding N209

woensdag 20 juni 2012 13:56


Benthuizen
 Een bestuurster van een personenauto is woensdagmiddag zwaar gewond geraakt bij een frontale aanrijding met een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde op de Nieuwe Hoefweg (N209) bij Benthuizen.

De brandweer heeft de vrouw uit de auto moeten bevrijden. Het Mobiel Medisch Team heeft de ambulancedienst geassisteerd bij de behandeling van het slachtoffer. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij. Politie motoren hebben de weg van het ongeluk tot het Erasmus MC vrij gemaakt zodat het spoedtransport in een keer door kon rijden.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analisten van de politie doen hier onderzoek naar. De N209 tussen de Verlengde Australiëweg en Benthuizen is enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer. 

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw zwaargewond frontale aanrijding N209
Schrijver:

 

 


Benthuizen
 Een bestuurster van een personenauto is woensdagmiddag zwaar gewond geraakt bij een frontale aanrijding met een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde op de Nieuwe Hoefweg (N209) bij Benthuizen.

De brandweer heeft de vrouw uit de auto moeten bevrijden. Het Mobiel Medisch Team heeft de ambulancedienst geassisteerd bij de behandeling van het slachtoffer. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij. Politie motoren hebben de weg van het ongeluk tot het Erasmus MC vrij gemaakt zodat het spoedtransport in een keer door kon rijden.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analisten van de politie doen hier onderzoek naar. De N209 tussen de Verlengde Australiëweg en Benthuizen is enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer. 

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!