Bestuurder vlucht na ongeval

zaterdag 23 juni 2012 12:23


Berkel en Rodenrijs
  Op de Groendalseweg in Berkel en Rodenrijs is een personenauto te water geraakt. De bestuurder miste de bocht en reed rechtdoor de sloot in. Hij verliet zijn auto en sloeg op de vlucht. De brandweer die nog van niets wist, rukte met veel mankracht uit.

De sloot werd uitgekamd en de auto werd uit het water getakeld. Na een korte zoekactie bleek er niemand meer in het voertuig te zitten. Ook werd er niemand meer in de sloot aangetroffen. De politie had inmiddels de man even verderop aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder vlucht na ongeval
Schrijver:

 

 


Berkel en Rodenrijs
  Op de Groendalseweg in Berkel en Rodenrijs is een personenauto te water geraakt. De bestuurder miste de bocht en reed rechtdoor de sloot in. Hij verliet zijn auto en sloeg op de vlucht. De brandweer die nog van niets wist, rukte met veel mankracht uit.

De sloot werd uitgekamd en de auto werd uit het water getakeld. Na een korte zoekactie bleek er niemand meer in het voertuig te zitten. Ook werd er niemand meer in de sloot aangetroffen. De politie had inmiddels de man even verderop aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!