Twee zwaargewonden bij ongeval

dinsdag 26 juni 2012 10:16


Zoetermeer
  Dinsdagmiddag omstreeks 14.25 uur heeft er op de kruising Zwaardslootseweg met de Marsmanhove in Zoetermeer een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen.

Als gevolg van de aanrijding kwamen in de personenauto de bestuurder en bijrijder bekneld te zitten, waarop de brandweer gealarmeerd werd. Naast de gealarmeerde ambulancedienst werd de hulp ingeroepen van het Mobiel Medisch Team, welke met de Lifeliner ter plaatse kwam. Dit was voor hun de tweede inzet vandaag in Zoetermeer.

De brandweer heeft de beide slachtoffers uit hun voertuig moeten knippen, waarna zij met spoed vervoerd zijn naar het ziekenhuis. Het eerste slachtoffer werd onder begeleiding van de politie vervoerd, met deze ambulance is ook de arts van het MMT meegereden. Tijdens het ongeval is de gehele kruising afgesloten geweest. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Overigens waren de stoplichten op deze kruising al de hele dag al defect, of dit een rol heeft gespeeld bij de aanrijding is onbekend.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee zwaargewonden bij ongeval
Schrijver:

 

 


Zoetermeer
  Dinsdagmiddag omstreeks 14.25 uur heeft er op de kruising Zwaardslootseweg met de Marsmanhove in Zoetermeer een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen.

Als gevolg van de aanrijding kwamen in de personenauto de bestuurder en bijrijder bekneld te zitten, waarop de brandweer gealarmeerd werd. Naast de gealarmeerde ambulancedienst werd de hulp ingeroepen van het Mobiel Medisch Team, welke met de Lifeliner ter plaatse kwam. Dit was voor hun de tweede inzet vandaag in Zoetermeer.

De brandweer heeft de beide slachtoffers uit hun voertuig moeten knippen, waarna zij met spoed vervoerd zijn naar het ziekenhuis. Het eerste slachtoffer werd onder begeleiding van de politie vervoerd, met deze ambulance is ook de arts van het MMT meegereden. Tijdens het ongeval is de gehele kruising afgesloten geweest. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Overigens waren de stoplichten op deze kruising al de hele dag al defect, of dit een rol heeft gespeeld bij de aanrijding is onbekend.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!