Twee zwaargewonden bij ongeval

Date:

Share post:

- Advertisement -


Zoetermeer
  Dinsdagmiddag omstreeks 14.25 uur heeft er op de kruising Zwaardslootseweg met de Marsmanhove in Zoetermeer een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen.

Als gevolg van de aanrijding kwamen in de personenauto de bestuurder en bijrijder bekneld te zitten, waarop de brandweer gealarmeerd werd. Naast de gealarmeerde ambulancedienst werd de hulp ingeroepen van het Mobiel Medisch Team, welke met de Lifeliner ter plaatse kwam. Dit was voor hun de tweede inzet vandaag in Zoetermeer.

De brandweer heeft de beide slachtoffers uit hun voertuig moeten knippen, waarna zij met spoed vervoerd zijn naar het ziekenhuis. Het eerste slachtoffer werd onder begeleiding van de politie vervoerd, met deze ambulance is ook de arts van het MMT meegereden. Tijdens het ongeval is de gehele kruising afgesloten geweest. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Overigens waren de stoplichten op deze kruising al de hele dag al defect, of dit een rol heeft gespeeld bij de aanrijding is onbekend.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd