Koe maakt bommetje

maandag 2 juli 2012 09:56

Bergschenhoek  Een koe heeft aan de Anthony Lionweg in Bergschenhoek een frisse duik in een sloot genomen. De brandweer kwam ter plaatse om de plaatselijk boer te assisteren om het onfortuinelijke dier uit de sloot te halen.

Bij aankomst van de brandweer lukte het de boer echter zelf om de koe weer op het platteland te krijgen. Met behulp van een tractor werd het dier de kant op getrokken. De koe hield niets over aan het avontuur.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Koe maakt bommetje
Schrijver:

 

 

Bergschenhoek  Een koe heeft aan de Anthony Lionweg in Bergschenhoek een frisse duik in een sloot genomen. De brandweer kwam ter plaatse om de plaatselijk boer te assisteren om het onfortuinelijke dier uit de sloot te halen.

Bij aankomst van de brandweer lukte het de boer echter zelf om de koe weer op het platteland te krijgen. Met behulp van een tractor werd het dier de kant op getrokken. De koe hield niets over aan het avontuur.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!