Bestuurder bekneld na aanrijding met tram

zaterdag 7 juli 2012 09:55


Rotterdam
  Op de Linker Rottekade in Rotterdam-Kralingen heeft zaterdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een personenvoertuig en een tram. De bestuurder van de auto heeft waarschijnlijk de tram over het hoofd gezien en werd geschept toen hij linksaf de Noorderbrug op wilde rijden.

De bestuurder kwam bekneld te zitten in zijn voertuig, hiervoor moest de brandweer ter plaatse komen om het slachtoffer uit het voertuig te bevrijden. Omdat zijn letsel onbekend was, is het dak van de auto verwijderd. Een klus die lang geduurd heeft aangezien deze was omgebouwd tot bestelauto.

Na bijna een uur kon de man uit de auto gehaald worden en werd hij op een brancard gelegd. Hij is met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd. Het tramverkeer was in beide richtingen gestremd. Rond vijf uur kwam dit weer opgang.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder bekneld na aanrijding met tram
Schrijver:

 

 


Rotterdam
  Op de Linker Rottekade in Rotterdam-Kralingen heeft zaterdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een personenvoertuig en een tram. De bestuurder van de auto heeft waarschijnlijk de tram over het hoofd gezien en werd geschept toen hij linksaf de Noorderbrug op wilde rijden.

De bestuurder kwam bekneld te zitten in zijn voertuig, hiervoor moest de brandweer ter plaatse komen om het slachtoffer uit het voertuig te bevrijden. Omdat zijn letsel onbekend was, is het dak van de auto verwijderd. Een klus die lang geduurd heeft aangezien deze was omgebouwd tot bestelauto.

Na bijna een uur kon de man uit de auto gehaald worden en werd hij op een brancard gelegd. Hij is met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd. Het tramverkeer was in beide richtingen gestremd. Rond vijf uur kwam dit weer opgang.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!