Man (23) gewond op A13 na mogelijke schietpartij

Date:

Share post:

- Advertisement -


Delft
  Agenten ontvingen donderdagnacht omstreeks 3 uur een melding van een aanrijding op de A13. Al snel bleek in één van de twee betrokken voertuigen een 23-jarige Rotterdammer te zitten met een schotwond.

 Een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse en reisde mee naar het ziekenhuis. Het slachtoffer ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

In totaal hield de politie zes personen aan op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de aanrijding danwel het schietincident.

De voertuigen zijn in beslag genomen voor sporenonderzoek. De A13 is lange periode afgesloten geweest in het kader van het onderzoek.
____________________________________________________________________________________________

Rijswijkseplein
Uit onderzoek bleek dat mogelijk sprake was van een ruzie eerder die avond op het Rijswijkseplein. Mogelijk zou hierbij geschoten zijn, hierop zetten agenten direct een plaats delict af op het Rijswijkseplein en zochten speurhonden naar sporen.

Tips? Bel de politie!
Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Was u tussen 1.00 en 2.00 uur in de buurt van Rijswijkseplein en heeft u iets gezien? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Hoefkade via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd