LPG lekkage van tankstation

maandag 6 augustus 2012 18:14

Vierpolders – Op de Seggelant-Zuid in Vierpolders onstond er vannacht een lekkage in een LPG-opslagtank. Daar was een afsluiter van defect die voor een behoorlijke gasdamp zorgde. De brandweer sloeg deze met waterschermen neer.

 De tank die nog gevuld was voor driekwart moest gerepareerd worden door een speciale monteur. Deze is er ongeveer vier uur mee bezig geweest om de defecte afsluiter te vervangen. Voor de omgeving ontstond er geen gevaar.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

LPG lekkage van tankstation
Schrijver:

 

 

Vierpolders – Op de Seggelant-Zuid in Vierpolders onstond er vannacht een lekkage in een LPG-opslagtank. Daar was een afsluiter van defect die voor een behoorlijke gasdamp zorgde. De brandweer sloeg deze met waterschermen neer.

 De tank die nog gevuld was voor driekwart moest gerepareerd worden door een speciale monteur. Deze is er ongeveer vier uur mee bezig geweest om de defecte afsluiter te vervangen. Voor de omgeving ontstond er geen gevaar.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!