Verdacht pakketje zorgt voor ophef rond CS

maandag 6 augustus 2012 18:11


Rotterdam –
De politie kreeg vanmorgen de melding van een verdacht pakketje op de Stationssingel in Rotterdam. Het bleek te gaan om een pakketje wat onder een auto zou liggen. Een aantal huizen werden ontruimd en spoor 15 van Rotterdam CS werd stilgelegd.

Bij nader onderzoek door explosieven verkenners bleek het te gaan om een loze melding. De politie zoekt nog uit hoe het pakketje daar terecht is gekomen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdacht pakketje zorgt voor ophef rond CS
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
De politie kreeg vanmorgen de melding van een verdacht pakketje op de Stationssingel in Rotterdam. Het bleek te gaan om een pakketje wat onder een auto zou liggen. Een aantal huizen werden ontruimd en spoor 15 van Rotterdam CS werd stilgelegd.

Bij nader onderzoek door explosieven verkenners bleek het te gaan om een loze melding. De politie zoekt nog uit hoe het pakketje daar terecht is gekomen.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!