Zeer grote brand in binnenstad Dordrecht
via

 

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...


Dordrecht –
In de binnenstad van Dordrecht heeft op de Groenmarkt boven een café een flinke uitslaande brand gewoed. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele bovenverdieping al in de brand. De bewoners uit de getroffen woningen konden op tijd in hun nachtkleding de panden verlaten.

De brandweer zal nog een geruime tijd nodig hebben voor het nablussen van de brand. De brand zit nog tussen een heel dik plafond, en omdat de appartementen uit hout bestaan kan de brandweer ook niet naar binnen. Men blust van buitenaf met hoogwerkers en slangen om het vuur gedoofd te krijgen.

Ambulancepersoneel heeft vier mensen ter plaatse behandeld. Zij mankeren verder alle vier niets, aldus de brandweerwoordvoerster. Voor de getroffen gezinnen wordt elders onderdak geregeld. Tijdens de brand was het vrij druk in de binnenstad. De politie heeft dan ook een ruim gebied afgesloten.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Zeer grote brand in binnenstad Dordrecht
Schrijver:

 

 


Dordrecht –
In de binnenstad van Dordrecht heeft op de Groenmarkt boven een café een flinke uitslaande brand gewoed. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele bovenverdieping al in de brand. De bewoners uit de getroffen woningen konden op tijd in hun nachtkleding de panden verlaten.

De brandweer zal nog een geruime tijd nodig hebben voor het nablussen van de brand. De brand zit nog tussen een heel dik plafond, en omdat de appartementen uit hout bestaan kan de brandweer ook niet naar binnen. Men blust van buitenaf met hoogwerkers en slangen om het vuur gedoofd te krijgen.

Ambulancepersoneel heeft vier mensen ter plaatse behandeld. Zij mankeren verder alle vier niets, aldus de brandweerwoordvoerster. Voor de getroffen gezinnen wordt elders onderdak geregeld. Tijdens de brand was het vrij druk in de binnenstad. De politie heeft dan ook een ruim gebied afgesloten.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...