Man op scootmobiel te water in Spijkenisse

vrijdag 10 augustus 2012 09:59

Spijkenisse – Een al wat oudere man is vrijdagmorgen met scootmobiel en al in het water beland aan de Maria Kleine Gartmanstraat in de Maaswijk in Spijkenisse. Een omstander die toevallig aan het vissen was zag het gebeuren en alarmeerde de hulpdiensten.

De brandweer heeft samen met de aanwezige agenten de man uit de sloot gehaald. Hierna is de man door het ambulancepersoneel nagekeken. Omdat de man teveel water heeft ingeslikt, is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft de fabrikant van de scootmobiel laten weten dat de scootmobiel moet worden opgehaald bij het ongeval.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man op scootmobiel te water in Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Een al wat oudere man is vrijdagmorgen met scootmobiel en al in het water beland aan de Maria Kleine Gartmanstraat in de Maaswijk in Spijkenisse. Een omstander die toevallig aan het vissen was zag het gebeuren en alarmeerde de hulpdiensten.

De brandweer heeft samen met de aanwezige agenten de man uit de sloot gehaald. Hierna is de man door het ambulancepersoneel nagekeken. Omdat de man teveel water heeft ingeslikt, is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft de fabrikant van de scootmobiel laten weten dat de scootmobiel moet worden opgehaald bij het ongeval.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!