zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Vrouw bekneld na aanrijding tegen geparkeerde auto.

- advertentie -

Rotterdam – Vrijdagmiddag is er op het Burgemeester van Walsumweg een eenzijdig ongeluk gebeurt. Dit kwam omdat een vrouw in haar auto hoogstwaarschijnlijk de stoeprand heeft geraakt, waardoor ze de macht over het stuur is verloren.

Hierna reed ze tegen een geparkeerde auto aan, die vervolgens schade maakte bij 3 andere geparkeerde auto’s die daarvoor geparkeerd stonden. Ze sloeg 1 maal over de kop en kwam tot stilstand tegen een paal.

Naast een ambulance die werd opgeroepen, werd ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen om de vrouw te stabiliseren. Uiteindelijk is het MMT niet ter plaatste gekomen.

De brandweer is ter plaatste gekomen om het dak van de auto te verwijderen om de vrouw uit de auto te bevrijden. Het aanwezige ambulance personeel heeft de vrouw gestabiliseerd, hierna is ze met spoed naar het Erasmus MC vervoerd. 

Foto’s : Wendy van Viegen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -