Overval op tankstation in Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – De politie heeft zondagochtend een een 29-jarige Vlaardinger aangehouden die verdacht wordt van het plegen van een overval aan de Holysingel.

- Advertisement -

Rond 09.00 uur vanochtend kwam de man een pompstation aan de Holysingel binnen en bedreigde de aanwezige pompbediende. Op dat moment waren er geen klanten aanwezig. Vervolgens deed hij een greep in de kassa, nam hij een aantal sigarettenpakjes mee en verdween hij te voet. De pompbediende raakte hierbij niet gewond.

De politie stelde direct een onderzoek in. Door middel van de drieringenaanpak en met behulp van een aantal buurtbewoners kon de verdachte worden aangehouden aan de Johan Willem Frisolaan. Hij had zich verstopt in een flat.

Afgelopen dagen hebben er meerdere overvallen plaatsgevonden in Vlaardingen, onderzocht wordt of de verdachte ook hierbij betrokken was.

Het onderzoek naar de overvallen wordt voortgezet.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd