Politie onderzoekt vechtpartij waarbij schot zou zijn gelost

zondag 12 augustus 2012 09:38


Capelle aan den IJssel – 
De politie stelt een nader onderzoek in naar een vechtpartij, die heeft plaatsgevonden op zondagmiddag, rond 17.15 uur, aan de Sperwerhof in Capelle aan den IJssel. Daarbij zou tevens een schot zijn gelost.

 Op de Sperwerhof kregen een man en een vrouw het om onbekende reden met elkaar aan de stok. De twee leken bij elkaar te horen. De man sloeg de vrouw meerdere keren.

Een omstander en tevens bewoner van de Sperwerhof wilde tussenbeide komen en daarbij vielen rake klappen. Volgens getuigen is er ook een schot gevallen. Toen zij hun kans schoon zagen gingen de man en de vrouw, tussen wie de ruzie in eerste instantie was begonnen, er samen in een auto vandoor. Naar hen wordt een onderzoek ingesteld.

De afdeling Forensische Opsporing van de politie Rotterdam-Rijnmond stelde ter plekke sporen van de vechtpartij veilig en met een speurhond is een onderzoek ingesteld naar mogelijke sporen van vuurwapengebruik.

De hond van de man die tussenbeide kwam stond op het moment van het treffen op een balkon op de eerste verdieping. Het dier is tijdens het incident van het balkon gesprongen en brak vermoedelijk zijn  poot.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt vechtpartij waarbij schot zou zijn gelost
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
De politie stelt een nader onderzoek in naar een vechtpartij, die heeft plaatsgevonden op zondagmiddag, rond 17.15 uur, aan de Sperwerhof in Capelle aan den IJssel. Daarbij zou tevens een schot zijn gelost.

 Op de Sperwerhof kregen een man en een vrouw het om onbekende reden met elkaar aan de stok. De twee leken bij elkaar te horen. De man sloeg de vrouw meerdere keren.

Een omstander en tevens bewoner van de Sperwerhof wilde tussenbeide komen en daarbij vielen rake klappen. Volgens getuigen is er ook een schot gevallen. Toen zij hun kans schoon zagen gingen de man en de vrouw, tussen wie de ruzie in eerste instantie was begonnen, er samen in een auto vandoor. Naar hen wordt een onderzoek ingesteld.

De afdeling Forensische Opsporing van de politie Rotterdam-Rijnmond stelde ter plekke sporen van de vechtpartij veilig en met een speurhond is een onderzoek ingesteld naar mogelijke sporen van vuurwapengebruik.

De hond van de man die tussenbeide kwam stond op het moment van het treffen op een balkon op de eerste verdieping. Het dier is tijdens het incident van het balkon gesprongen en brak vermoedelijk zijn  poot.

 

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Den Haag - Het 'corona-dorp' voor daklozen dat was opgezet op het parkeerterrein naast het ADO-stadion, gaat verhuizen nu de eerste thuiswedstrijd in de voetbalarena gepland staat. "Thuis uitzieken voor mensen zonder huis", was de gedachte achter het opgebouwde dorp,...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!