zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Jongen overvallen in woning

- advertentie -

Rotterdam – Maandagavond is een woning aan de Bergumermeer in Rotterdam-Zevenkamp overvallen. De 18-jarige zoon des huizes, die alleen thuis was op dat moment, raakte hierbij niet gewond. De daders zijn er met onbekende buit vandoor gegaan.

Maandagavond rond kwart voor acht drongen twee mannen via de achterzijde de woning binnen. Zij bedreigden de zoon des huizes met een wapen en dwongen hem zich elders in de woning op te houden terwijl zij op zoek gingen naar waardevolle spullen. Het is onbekend of zij buit hebben meegenomen.

De daders zijn via de voordeur gevlucht en weggereden in een donkerblauwe Volkswagen Polo. De politie is direct een onderzoek gestart. Ook is via het twitteraccount @Politie24 meteen de beschrijving van de auto verstuurd om de pakkans te vergroten.

Heeft u iets gezien of informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -