Jongen overvallen in woning

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Maandagavond is een woning aan de Bergumermeer in Rotterdam-Zevenkamp overvallen. De 18-jarige zoon des huizes, die alleen thuis was op dat moment, raakte hierbij niet gewond. De daders zijn er met onbekende buit vandoor gegaan.

Maandagavond rond kwart voor acht drongen twee mannen via de achterzijde de woning binnen. Zij bedreigden de zoon des huizes met een wapen en dwongen hem zich elders in de woning op te houden terwijl zij op zoek gingen naar waardevolle spullen. Het is onbekend of zij buit hebben meegenomen.

De daders zijn via de voordeur gevlucht en weggereden in een donkerblauwe Volkswagen Polo. De politie is direct een onderzoek gestart. Ook is via het twitteraccount @Politie24 meteen de beschrijving van de auto verstuurd om de pakkans te vergroten.

Heeft u iets gezien of informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd