[UPDATE] Meisje (17) dood aangetroffen in bosschages op de Horvathweg

maandag 13 augustus 2012 16:10


Rotterdam
– Zondagavond is een 15-jarige jongen uit Rotterdam gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij het geweldsdelict op de Horvathweg waarbij de 17-jarige Seriban Akpinar uit Rotterdam om het leven kwam. De aanhouding is het resultaat van onderzoek dat sinds de vondst van het slachtoffer afgelopen donderdag is gestart.

De familie van de 17-jarige Seriban Akpinar is gisteravond ingelicht over de aanhouding. De verdachte wordt verhoord. Uit de sectie is dit weekend gebleken dat Seriban door messteken om het leven is gekomen.

Om volledige duidelijkheid over dit misdrijf te krijgen, zijn naast het rechercheonderzoek ook de hulp en informatie van burgers belangrijk.

 

Het team wil daarbij graag antwoord op een aantal belangrijke vragen :

Seriban fietste op een oranje damesfiets met aan de voorkant een wit bagagerek en een blauw spatbord van de “Rabobank” Ze was gekleed in een korte blauwe broek en blauw shirt met korte mouw, waarover zij een rood kort jasje droeg of om haar middel had geknoopt. Ze is van Turkse afkomst, had half lang donker haar en droeg een witte pet. Seriban werd donderdag kort na 19.00 uur levenloos in de bosschages aan de Horvathweg aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat de fiets die eerder bij metro-station Marconiplein was aangetroffen, hoogstwaarschijnlijk niet van het slachtoffer is.

 

– Wie heeft Seriban Akpinar donderdag 9 augustus omstreeks 17.00 uur haar woning in Rotterdam Charlois zien verlaten op haar opvallend oranje fiets of anderszins en weet welke richting zij op is gegaan?

– Wie heeft haar 9 augustus na 17.00 uur in de omgeving van metrostation Marconiplein of de Horvathweg, nabij het Spartastadion of op een andere locatie gezien? 

– Als het slachtoffer gezien is, was zij alleen of in gezelschap van 1 of meerdere personen? 

– Wie heeft na donderdagavond 9 augustus in Rotterdam-West of op een andere locatie een onbeheerde oranje damesfiets van ‘De Rabobank’ zien staan? Op de fiets van Seriban zat geen koplamp. Op bijgaande foto staat een soortgelijke fiets.

 

Alle informatie die duidelijkheid kan geven over dit misdrijf blijft belangrijk. Tips kunnen doorgegeven worden via telefoonnummer 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Het rechercheteam zet het onderzoek voort. Hierbij wordt niet uitgesloten dat er nog aan-houdingen gaan volgen.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

[UPDATE] Meisje (17) dood aangetroffen in bosschages op de Horvathweg
Schrijver:

 

 


Rotterdam
– Zondagavond is een 15-jarige jongen uit Rotterdam gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij het geweldsdelict op de Horvathweg waarbij de 17-jarige Seriban Akpinar uit Rotterdam om het leven kwam. De aanhouding is het resultaat van onderzoek dat sinds de vondst van het slachtoffer afgelopen donderdag is gestart.

De familie van de 17-jarige Seriban Akpinar is gisteravond ingelicht over de aanhouding. De verdachte wordt verhoord. Uit de sectie is dit weekend gebleken dat Seriban door messteken om het leven is gekomen.

Om volledige duidelijkheid over dit misdrijf te krijgen, zijn naast het rechercheonderzoek ook de hulp en informatie van burgers belangrijk.

 

Het team wil daarbij graag antwoord op een aantal belangrijke vragen :

Seriban fietste op een oranje damesfiets met aan de voorkant een wit bagagerek en een blauw spatbord van de “Rabobank” Ze was gekleed in een korte blauwe broek en blauw shirt met korte mouw, waarover zij een rood kort jasje droeg of om haar middel had geknoopt. Ze is van Turkse afkomst, had half lang donker haar en droeg een witte pet. Seriban werd donderdag kort na 19.00 uur levenloos in de bosschages aan de Horvathweg aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat de fiets die eerder bij metro-station Marconiplein was aangetroffen, hoogstwaarschijnlijk niet van het slachtoffer is.

 

– Wie heeft Seriban Akpinar donderdag 9 augustus omstreeks 17.00 uur haar woning in Rotterdam Charlois zien verlaten op haar opvallend oranje fiets of anderszins en weet welke richting zij op is gegaan?

– Wie heeft haar 9 augustus na 17.00 uur in de omgeving van metrostation Marconiplein of de Horvathweg, nabij het Spartastadion of op een andere locatie gezien? 

– Als het slachtoffer gezien is, was zij alleen of in gezelschap van 1 of meerdere personen? 

– Wie heeft na donderdagavond 9 augustus in Rotterdam-West of op een andere locatie een onbeheerde oranje damesfiets van ‘De Rabobank’ zien staan? Op de fiets van Seriban zat geen koplamp. Op bijgaande foto staat een soortgelijke fiets.

 

Alle informatie die duidelijkheid kan geven over dit misdrijf blijft belangrijk. Tips kunnen doorgegeven worden via telefoonnummer 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Het rechercheteam zet het onderzoek voort. Hierbij wordt niet uitgesloten dat er nog aan-houdingen gaan volgen.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Zuidland - Zaterdagmorgen 30 mei rond 2.20 uur was brand ontstaan in een woning aan de Hoofd in Zuidland. Één persoon is bij de brand uit het raam gesprongen, een andere bewoner kon door de brandweer via een ladder gered worden. Beide slachtoffers zijn in de ambulance...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!