[UPDATE] Meisje (17) dood aangetroffen in bosschages op de Horvathweg

Date:

Deel bericht:


Rotterdam
– Zondagavond is een 15-jarige jongen uit Rotterdam gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij het geweldsdelict op de Horvathweg waarbij de 17-jarige Seriban Akpinar uit Rotterdam om het leven kwam. De aanhouding is het resultaat van onderzoek dat sinds de vondst van het slachtoffer afgelopen donderdag is gestart.

- Advertisement -

De familie van de 17-jarige Seriban Akpinar is gisteravond ingelicht over de aanhouding. De verdachte wordt verhoord. Uit de sectie is dit weekend gebleken dat Seriban door messteken om het leven is gekomen.

Om volledige duidelijkheid over dit misdrijf te krijgen, zijn naast het rechercheonderzoek ook de hulp en informatie van burgers belangrijk.

 

Het team wil daarbij graag antwoord op een aantal belangrijke vragen :

Seriban fietste op een oranje damesfiets met aan de voorkant een wit bagagerek en een blauw spatbord van de “Rabobank” Ze was gekleed in een korte blauwe broek en blauw shirt met korte mouw, waarover zij een rood kort jasje droeg of om haar middel had geknoopt. Ze is van Turkse afkomst, had half lang donker haar en droeg een witte pet. Seriban werd donderdag kort na 19.00 uur levenloos in de bosschages aan de Horvathweg aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat de fiets die eerder bij metro-station Marconiplein was aangetroffen, hoogstwaarschijnlijk niet van het slachtoffer is.

 

– Wie heeft Seriban Akpinar donderdag 9 augustus omstreeks 17.00 uur haar woning in Rotterdam Charlois zien verlaten op haar opvallend oranje fiets of anderszins en weet welke richting zij op is gegaan?

– Wie heeft haar 9 augustus na 17.00 uur in de omgeving van metrostation Marconiplein of de Horvathweg, nabij het Spartastadion of op een andere locatie gezien? 

– Als het slachtoffer gezien is, was zij alleen of in gezelschap van 1 of meerdere personen? 

– Wie heeft na donderdagavond 9 augustus in Rotterdam-West of op een andere locatie een onbeheerde oranje damesfiets van ‘De Rabobank’ zien staan? Op de fiets van Seriban zat geen koplamp. Op bijgaande foto staat een soortgelijke fiets.

 

Alle informatie die duidelijkheid kan geven over dit misdrijf blijft belangrijk. Tips kunnen doorgegeven worden via telefoonnummer 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Het rechercheteam zet het onderzoek voort. Hierbij wordt niet uitgesloten dat er nog aan-houdingen gaan volgen.

Foto’s : Wendy van Viegen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij portiekwoning Grasstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Grasstraat in het Nieuwe Westen van Rotterdam is afgelopen nacht een...

Voordeur ontzet en kleine brand na explosie bij portiek Watergeusstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiek aan de Watergeusstraat in Rotterdam is donderdagochtend rond 06.30 uur een explosief tot...

Voordeur weggeblazen bij nieuwe explosie Vierambachtsstraat Rotterdam (video)

Rotterdam - Bewoners van de Vierambachtsstraat in Rotterdam zijn afgelopen nacht opnieuw opgeschrikt door een explosie. Met een...

Explosie en beschieting op tabaksshop Vierambachtsstraat Rotterdam (video)

Rotterdam - Een tabaksshop aan de Vierambachtsstraat in Rotterdam is afgelopen nacht het doelwit geweest van een explosie...