Auto schept fietsers na slippartij

Date:

Share post:

- Advertisement -


Hoogvliet –
Een echtpaar is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Groene Kruisweg. De politie onderzoekt de exacte toedracht. Rond twaalf uur fietsten de 54-jarige vrouw en 57-jarige man uit Poortugaal langs de Groene Kruiweg, toen een automobilist met zijn auto op het fietspad belandde en de twee aanreed.

De man raakte gewond, de vrouw zwaargewond. Ze zijn allebei afgevoerd naar het ziekenhuis.Volgens getuigen kwam de automobilist vanaf de Kouwenaardseweg. Daar sloeg hij al spinnend linksaf de Groene Kruisweg op. Hij raakte in een slip, reed de berm in en belandde daarna op het vrijliggende fietspad.

De 23-jarige bestuurder is aangehouden. Hij is, nadat hij in het ziekenhuis was geweest voor controle, overgebracht naar het politiebureau.De Technische Ongevallen Dienst onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Foto : Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd