Auto schept fietsers na slippartij

zaterdag 18 augustus 2012 19:35


Hoogvliet –
Een echtpaar is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Groene Kruisweg. De politie onderzoekt de exacte toedracht. Rond twaalf uur fietsten de 54-jarige vrouw en 57-jarige man uit Poortugaal langs de Groene Kruiweg, toen een automobilist met zijn auto op het fietspad belandde en de twee aanreed.

De man raakte gewond, de vrouw zwaargewond. Ze zijn allebei afgevoerd naar het ziekenhuis.Volgens getuigen kwam de automobilist vanaf de Kouwenaardseweg. Daar sloeg hij al spinnend linksaf de Groene Kruisweg op. Hij raakte in een slip, reed de berm in en belandde daarna op het vrijliggende fietspad.

De 23-jarige bestuurder is aangehouden. Hij is, nadat hij in het ziekenhuis was geweest voor controle, overgebracht naar het politiebureau.De Technische Ongevallen Dienst onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Foto : Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto schept fietsers na slippartij
Schrijver:

 

 


Hoogvliet –
Een echtpaar is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Groene Kruisweg. De politie onderzoekt de exacte toedracht. Rond twaalf uur fietsten de 54-jarige vrouw en 57-jarige man uit Poortugaal langs de Groene Kruiweg, toen een automobilist met zijn auto op het fietspad belandde en de twee aanreed.

De man raakte gewond, de vrouw zwaargewond. Ze zijn allebei afgevoerd naar het ziekenhuis.Volgens getuigen kwam de automobilist vanaf de Kouwenaardseweg. Daar sloeg hij al spinnend linksaf de Groene Kruisweg op. Hij raakte in een slip, reed de berm in en belandde daarna op het vrijliggende fietspad.

De 23-jarige bestuurder is aangehouden. Hij is, nadat hij in het ziekenhuis was geweest voor controle, overgebracht naar het politiebureau.De Technische Ongevallen Dienst onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Foto : Jeffrey Jacobs

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!