Man zwaargewond bij schietpartij in Zoetermeer

Date:

Deel bericht:


Zoetermeer
– De politie ontving in de vroege ochtend van zondag 19 augustus omstreeks 4.45 uur diverse meldingen van een schietpartij op de Florance Nightingale. Agenten die direct poolshoogte namen troffen een 29-jarige zwaargewonde man Capelle aan den IJssel naast een auto. De man is naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertisement -

 

Diverse getuigen meldden dat er een auto wegreed kort na het horen van schoten, ook reed een scooter weg met daarop twee personen. In de direct omgeving op de Javalaan hielden agenten de twee mogelijke verdachten op de scooter aan. De mannen, een 19-jarige man uit Zoetermeer en een 31-jarige Hagenaar, zitten nog vast voor verhoor en hun betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht.

Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om het slachtoffer naar het ziekenhuis te begeleiden. Forensische Opsporing heeft onder meer met honden gezocht naar sporen. Gedurende de nacht en ochtend is uitvoerig buurtonderzoek gedaan en zijn getuigen gehoord.

 

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit schietincident of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Foto’s: Marcel Hillebrand

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie grijpt in bij belemmering ambulancemedewerkers in Zoetermeer

Zoetermeer - Zaterdagavond 12 augustus heeft de politie moeten ingrijpen toen ambulancemedewerkers tijdens een medische noodsituatie werden gehinderd...

Auto vliegt vlak voor aankomst vakantiepark in brand langs A12 bij Zoetermeer

Zoetermeer - Donderdagavond 10 augustus is de vakantie van een jong gezin op wel heel vervelende wijze van...

Grote brand op voormalig terrein van Dutch Water Dreams

Zoetermeer - Op het terrein van het voormalige waterpark Dutch Water Dreams heeft woensdagavond een grote brand gewoed....

Doorzoekingen en aanhoudingen in Zoetermeer en Benthuizen in drugsonderzoek

Zoetermeer/Benthuizen - In een onderzoek naar drugshandel heeft de politie meerdere woningen doorzocht in Zoetermeer en Benthuizen. Vijf...