Man zwaargewond bij schietpartij in Zoetermeer

Date:

Deel bericht:


Zoetermeer
– De politie ontving in de vroege ochtend van zondag 19 augustus omstreeks 4.45 uur diverse meldingen van een schietpartij op de Florance Nightingale. Agenten die direct poolshoogte namen troffen een 29-jarige zwaargewonde man Capelle aan den IJssel naast een auto. De man is naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertisement -

 

Diverse getuigen meldden dat er een auto wegreed kort na het horen van schoten, ook reed een scooter weg met daarop twee personen. In de direct omgeving op de Javalaan hielden agenten de twee mogelijke verdachten op de scooter aan. De mannen, een 19-jarige man uit Zoetermeer en een 31-jarige Hagenaar, zitten nog vast voor verhoor en hun betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht.

Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om het slachtoffer naar het ziekenhuis te begeleiden. Forensische Opsporing heeft onder meer met honden gezocht naar sporen. Gedurende de nacht en ochtend is uitvoerig buurtonderzoek gedaan en zijn getuigen gehoord.

 

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit schietincident of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Foto’s: Marcel Hillebrand

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vrouw om het leven gebracht in Zoetermeer, verdachte aangehouden

Zoetermeer - Aan de Weidedreef in Zoetermeer is donderdagochtend een 23-jarige vrouw om het leven gebracht. Het zou...

Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens controle bakwagen in Zoetermeer

Zoetermeer - In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart heeft de politie twee personen aangehouden,...

Politie houdt jonge verdachte aan voor zware mishandeling van 9-jarige jongen in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft dinsdag 26 maart een 13-jarige jongen uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van zware...

Spelend jongetje (9) in gezicht geslagen in Zoetermeer

Zoetermeer - Zaterdagmiddag 23 maart is een kind tijdens het spelen mishandeld door een man. De politie hoopt...