Bestelbus slaat over de kop

woensdag 22 augustus 2012 21:00


Spijkenisse –
Op de Hartelweg zijn woensdag twee personen gewond geraakt na een ongeval. Een bestelbusje sloeg bij het ongeval over de kop. De brandweer moest er aan te pas komen om de slachtoffers te bevrijden uit het voertuig.

Voor het ongeval was tevens nog het MMT besteld. De slachtoffers zijn vervolgens met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Door het ongeval was de weg richting de A15 afgesloten. Na politieonderzoek werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto : A Barendrecht BV Twitter

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestelbus slaat over de kop
Schrijver:

 

 


Spijkenisse –
Op de Hartelweg zijn woensdag twee personen gewond geraakt na een ongeval. Een bestelbusje sloeg bij het ongeval over de kop. De brandweer moest er aan te pas komen om de slachtoffers te bevrijden uit het voertuig.

Voor het ongeval was tevens nog het MMT besteld. De slachtoffers zijn vervolgens met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Door het ongeval was de weg richting de A15 afgesloten. Na politieonderzoek werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto : A Barendrecht BV Twitter

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!