dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Bestelbus slaat over de kop

- advertentie -


Spijkenisse –
Op de Hartelweg zijn woensdag twee personen gewond geraakt na een ongeval. Een bestelbusje sloeg bij het ongeval over de kop. De brandweer moest er aan te pas komen om de slachtoffers te bevrijden uit het voertuig.

Voor het ongeval was tevens nog het MMT besteld. De slachtoffers zijn vervolgens met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Door het ongeval was de weg richting de A15 afgesloten. Na politieonderzoek werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto : A Barendrecht BV Twitter


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -