Huilen geblazen na verlies van uien

vrijdag 24 augustus 2012 16:37


Benthuizen –
Omstreeks 10:45 uur is er een lading uit de kipper van een tractoroplegger gevallen. Alhoewel dit geregeld voorkomt, is het dit keer een lading uien welke over een stuk van 100 meter verspreid lag op de Nieuwe Hoefweg/ Omleidingsweg in Benthuizen. Ongeveer twintig tot dertig kilo uien lag hierdoor op het wegdek.

Politie-agenten hebben met een bezem en schep de meeste uien langs de kant van de weg geveegd; veel uien waren door het passerende verkeer kapot gereden. Hierop werd de brandweer gealarmeerd. Deze hebben het wegdek met water gereinigd. Na ongeveer een half uur kon de brandweer retour naar de kazerne.

 

Tijdens het afhandelen van dit incident ontstond de nodige verkeershinder, wat voor de automobilisten richting de snelweg A12 en de Omleidingsweg voor enige vertraging zorgde.

 

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Huilen geblazen na verlies van uien
Schrijver:

 

 


Benthuizen –
Omstreeks 10:45 uur is er een lading uit de kipper van een tractoroplegger gevallen. Alhoewel dit geregeld voorkomt, is het dit keer een lading uien welke over een stuk van 100 meter verspreid lag op de Nieuwe Hoefweg/ Omleidingsweg in Benthuizen. Ongeveer twintig tot dertig kilo uien lag hierdoor op het wegdek.

Politie-agenten hebben met een bezem en schep de meeste uien langs de kant van de weg geveegd; veel uien waren door het passerende verkeer kapot gereden. Hierop werd de brandweer gealarmeerd. Deze hebben het wegdek met water gereinigd. Na ongeveer een half uur kon de brandweer retour naar de kazerne.

 

Tijdens het afhandelen van dit incident ontstond de nodige verkeershinder, wat voor de automobilisten richting de snelweg A12 en de Omleidingsweg voor enige vertraging zorgde.

 

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!