maandag, mei 23, 2022
19.3 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Scooterrijder (55) overlijd na ongeval met tram

- advertentie -


Rotterdam – 
Een 55-jarige Rotterdammer  is vrijdagavond omgekomen na een ongeval met een tram op de kruising Gerdesiaweg met de Boezemweg. De bestuurder van de scooter kwam door een nog onbekende oorzaak onder de tram terecht en overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Bij aankomst van de hulpdiensten zou het slachtoffer mogelijk nog in leven geweest zijn. Hulp mocht echter niet meer baten. De verkeersongevallen analyse van de politie is ter plaatse bezig met een sporenonderzoek hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,215VolgersVolg
- advertentie -