Scooterrijder (55) overlijd na ongeval met tram

vrijdag 24 augustus 2012 22:10


Rotterdam – 
Een 55-jarige Rotterdammer  is vrijdagavond omgekomen na een ongeval met een tram op de kruising Gerdesiaweg met de Boezemweg. De bestuurder van de scooter kwam door een nog onbekende oorzaak onder de tram terecht en overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Bij aankomst van de hulpdiensten zou het slachtoffer mogelijk nog in leven geweest zijn. Hulp mocht echter niet meer baten. De verkeersongevallen analyse van de politie is ter plaatse bezig met een sporenonderzoek hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scooterrijder (55) overlijd na ongeval met tram
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een 55-jarige Rotterdammer  is vrijdagavond omgekomen na een ongeval met een tram op de kruising Gerdesiaweg met de Boezemweg. De bestuurder van de scooter kwam door een nog onbekende oorzaak onder de tram terecht en overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Bij aankomst van de hulpdiensten zou het slachtoffer mogelijk nog in leven geweest zijn. Hulp mocht echter niet meer baten. De verkeersongevallen analyse van de politie is ter plaatse bezig met een sporenonderzoek hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!