Auto te water na ongeval

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Twee inzittenden van een personenauto hebben zaterdagavond aan een autoritje een nat pak overgehouden. Zij reden op de Parallelstraat waarna ze in aanrijding kwamen met een ander voertuig. Hierdoor heeft de bestuurder waarschijnlijk door de schrik de auto een meertje in gestuurd. 

- Advertisement -

De inzittenden konden zelf uit het voertuig komen, nadat de brandweer ter plaatse was zijn zij opgevangen in de brandweerauto om op te warmen. Zij hadden naast een nat pak geen verwondingen. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval. Een berger heeft de auto uit het water getakeld.

Foto’s : Wendy van Viegen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd