woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Auto te water na ongeval

- advertentie -


Rotterdam – 
Twee inzittenden van een personenauto hebben zaterdagavond aan een autoritje een nat pak overgehouden. Zij reden op de Parallelstraat waarna ze in aanrijding kwamen met een ander voertuig. Hierdoor heeft de bestuurder waarschijnlijk door de schrik de auto een meertje in gestuurd. 

De inzittenden konden zelf uit het voertuig komen, nadat de brandweer ter plaatse was zijn zij opgevangen in de brandweerauto om op te warmen. Zij hadden naast een nat pak geen verwondingen. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval. Een berger heeft de auto uit het water getakeld.

Foto’s : Wendy van Viegen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -