Auto te water na ongeval

zaterdag 25 augustus 2012 23:31


Rotterdam – 
Twee inzittenden van een personenauto hebben zaterdagavond aan een autoritje een nat pak overgehouden. Zij reden op de Parallelstraat waarna ze in aanrijding kwamen met een ander voertuig. Hierdoor heeft de bestuurder waarschijnlijk door de schrik de auto een meertje in gestuurd. 

De inzittenden konden zelf uit het voertuig komen, nadat de brandweer ter plaatse was zijn zij opgevangen in de brandweerauto om op te warmen. Zij hadden naast een nat pak geen verwondingen. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval. Een berger heeft de auto uit het water getakeld.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto te water na ongeval
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Twee inzittenden van een personenauto hebben zaterdagavond aan een autoritje een nat pak overgehouden. Zij reden op de Parallelstraat waarna ze in aanrijding kwamen met een ander voertuig. Hierdoor heeft de bestuurder waarschijnlijk door de schrik de auto een meertje in gestuurd. 

De inzittenden konden zelf uit het voertuig komen, nadat de brandweer ter plaatse was zijn zij opgevangen in de brandweerauto om op te warmen. Zij hadden naast een nat pak geen verwondingen. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval. Een berger heeft de auto uit het water getakeld.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!