Twee doden en vijf gewonden na autoongeval

zondag 26 augustus 2012 00:54


Capelle aan den IJssel –
Bij een ernstig ongeval op de Burgemeester van Dijklaan in Capelle Schollevaar zijn twee doden gevallen en vijf personen zwaargewond geraakt. De ouders van drie dochters 15 ,16 en 19 kwamen te overlijden bij het ongeval. Een vrouw van 38 overleed terplekke, haar man van 42 overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Zij zaten met zijn allen in één auto. Twee anderen van de tegenpartij raakten zwaargewond.

 

De slachtoffers vielen na een frontale aanrijding tussen de twee voertuigen. De brandweer, het Mobiel Medisch Team en zeven ambulances verleenden hulp aan de slachtoffers. De brandweer moest twee personen uit het voertuig halen. Na een uur waren alle gewonde slachtoffers afgevoerd naar het ziekenhuis.

De politie is direct gestart met een onderzoek. Het ongeval gebeurde tussen de Hobo en de Herenburg. De weg was zondagochtend nog steeds afgesloten voor het verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee doden en vijf gewonden na autoongeval
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel –
Bij een ernstig ongeval op de Burgemeester van Dijklaan in Capelle Schollevaar zijn twee doden gevallen en vijf personen zwaargewond geraakt. De ouders van drie dochters 15 ,16 en 19 kwamen te overlijden bij het ongeval. Een vrouw van 38 overleed terplekke, haar man van 42 overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Zij zaten met zijn allen in één auto. Twee anderen van de tegenpartij raakten zwaargewond.

 

De slachtoffers vielen na een frontale aanrijding tussen de twee voertuigen. De brandweer, het Mobiel Medisch Team en zeven ambulances verleenden hulp aan de slachtoffers. De brandweer moest twee personen uit het voertuig halen. Na een uur waren alle gewonde slachtoffers afgevoerd naar het ziekenhuis.

De politie is direct gestart met een onderzoek. Het ongeval gebeurde tussen de Hobo en de Herenburg. De weg was zondagochtend nog steeds afgesloten voor het verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!