Twee doden en vijf gewonden na autoongeval

Date:

Deel bericht:


Capelle aan den IJssel –
Bij een ernstig ongeval op de Burgemeester van Dijklaan in Capelle Schollevaar zijn twee doden gevallen en vijf personen zwaargewond geraakt. De ouders van drie dochters 15 ,16 en 19 kwamen te overlijden bij het ongeval. Een vrouw van 38 overleed terplekke, haar man van 42 overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Zij zaten met zijn allen in één auto. Twee anderen van de tegenpartij raakten zwaargewond.

- Advertisement -

 

De slachtoffers vielen na een frontale aanrijding tussen de twee voertuigen. De brandweer, het Mobiel Medisch Team en zeven ambulances verleenden hulp aan de slachtoffers. De brandweer moest twee personen uit het voertuig halen. Na een uur waren alle gewonde slachtoffers afgevoerd naar het ziekenhuis.

De politie is direct gestart met een onderzoek. Het ongeval gebeurde tussen de Hobo en de Herenburg. De weg was zondagochtend nog steeds afgesloten voor het verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...