Automobilist botst op vrachtwagen en raakt gewond

Date:

Deel bericht:


Zoetermeer – 
 Een automobilist is dinsdagmiddag op de Verlengde Australieweg gewond geraakt nadat hij op een stilstaande vrachtwagen was gebotst. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Randstadrail. Het slachtoffer reed tegen de oplegger van de truck. De brandweer en ambulance kwamen ter plaatse voor assistentie bij het ongeval.

- Advertisement -

De bestuurder bleek bij aankomst van de brandweer niet bekneld te zitten. De ambulancedienst heeft de de man samen met de brandweer gestabiliseerd, waarna hij met spoed is afgevoerd naar het ziekenhuis. De weg was in de richting van de N209 enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto’s : Wendy van Viegen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd