Slachtoffer schietpartij Florance Nightingale overleden

dinsdag 28 augustus 2012 18:57


Zoetermeer –
Het slachtoffer van een schietpartij die politieagenten in de vroege ochtend van zondag 19 augustus op de Florance Nightingale aantroffen is maandag 27 augustus in een ziekenhuis overleden. Op dezelfde dag hielden agenten in Eindhoven een 32-jarige Zoetermeerder aan voor betrokkenheid bij de schietpartij.

De politie ontving in de vroege ochtend van zondag 19 augustus omstreeks 4.45 uur diverse meldingen van een schietpartij op de Florance Nightingale. Agenten die direct poolshoogte namen troffen een 29-jarige zwaargewonde man uit Capelle aan den IJssel naast een auto aan. De man werd naar het ziekenhuis vervoerd waar hij maandag 27 augustus overleed.

Diverse getuigen meldden dat er een auto wegreed kort na het horen van schoten, ook reed een scooter weg met daarop twee personen. In de directe omgeving, op de Javalaan, hielden agenten  twee  verdachten, een 31 jarige Hagenaar en een 19-jarige man uit Zoetermeer, op een scooter aan. De 19-jarige is na verhoor vrijgelaten. De 31-jarige Hagenaar zit nog vast.

Onderzoek
Op de plek van de schietpartij werd onmiddellijk door forensisch experts gezocht naar sporen. Ook werd door een politiehond naar sporen gezocht. Gedurende de nacht en ochtend werd uitvoerig buurtonderzoek gedaan en werden  getuigen gehoord.

Derde verdachte
Een derde verdachte hielden agenten maandag 27 augustus in Eindhoven aan. Zijn betrokkenheid bij de schietpartij wordt door de recherche onderzocht.

Archief foto : Marcel Hillebrand

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Slachtoffer schietpartij Florance Nightingale overleden
Schrijver:

 

 


Zoetermeer –
Het slachtoffer van een schietpartij die politieagenten in de vroege ochtend van zondag 19 augustus op de Florance Nightingale aantroffen is maandag 27 augustus in een ziekenhuis overleden. Op dezelfde dag hielden agenten in Eindhoven een 32-jarige Zoetermeerder aan voor betrokkenheid bij de schietpartij.

De politie ontving in de vroege ochtend van zondag 19 augustus omstreeks 4.45 uur diverse meldingen van een schietpartij op de Florance Nightingale. Agenten die direct poolshoogte namen troffen een 29-jarige zwaargewonde man uit Capelle aan den IJssel naast een auto aan. De man werd naar het ziekenhuis vervoerd waar hij maandag 27 augustus overleed.

Diverse getuigen meldden dat er een auto wegreed kort na het horen van schoten, ook reed een scooter weg met daarop twee personen. In de directe omgeving, op de Javalaan, hielden agenten  twee  verdachten, een 31 jarige Hagenaar en een 19-jarige man uit Zoetermeer, op een scooter aan. De 19-jarige is na verhoor vrijgelaten. De 31-jarige Hagenaar zit nog vast.

Onderzoek
Op de plek van de schietpartij werd onmiddellijk door forensisch experts gezocht naar sporen. Ook werd door een politiehond naar sporen gezocht. Gedurende de nacht en ochtend werd uitvoerig buurtonderzoek gedaan en werden  getuigen gehoord.

Derde verdachte
Een derde verdachte hielden agenten maandag 27 augustus in Eindhoven aan. Zijn betrokkenheid bij de schietpartij wordt door de recherche onderzocht.

Archief foto : Marcel Hillebrand

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!