Baasje en hond gewond bij schietpartij Zoetermeer

woensdag 29 augustus 2012 05:58
politie-logo-wen.jpg


Zoetermeer – 
Bij een schietpartij aan de Broekwegschouw in Zoetermeer is dinsdagavond laat één slachtoffer gewond geraakt. Ook een hond raakte gewond en is door de dierenambulance opgehaald. De politie startte ter plaatse een groot onderzoek naar de mogelijke dader(s). Hiervoor werd er gebruik gemaakt van de politiehelikopter.

Het slachtoffer werd met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft met de forensische opsporing een onderzoek gestart naar sporen. Het is niet bekend of er verdachten zijn aangehouden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Baasje en hond gewond bij schietpartij Zoetermeer
Schrijver:

 

politie-logo-wen.jpg 


Zoetermeer – 
Bij een schietpartij aan de Broekwegschouw in Zoetermeer is dinsdagavond laat één slachtoffer gewond geraakt. Ook een hond raakte gewond en is door de dierenambulance opgehaald. De politie startte ter plaatse een groot onderzoek naar de mogelijke dader(s). Hiervoor werd er gebruik gemaakt van de politiehelikopter.

Het slachtoffer werd met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft met de forensische opsporing een onderzoek gestart naar sporen. Het is niet bekend of er verdachten zijn aangehouden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!