Grote verkeerscontrole in Zoetermeer

woensdag 29 augustus 2012 22:13


Zoetermeer –
De politie organiseerde woensdag 29 augustus tussen 16.00 en 22.00 uur een uitgebreide verkeerscontrole op de Van der Hagenstraat. Er werd ondermeer samengewerkt met de Rijksdienst voor het Wegverkeer en Rijks- en gemeentebelastingen en de ANWB. In totaal werden 183 voertuigen en 12 taxi’s aan een controle onderworpen. De politie maakte in 80 gevallen proces-verbaal op.

Twee automobilisten hadden teveel gedronken. In vijf gevallen bleek overschrijding te zijn van de toestane lading. Dertien bromfietsers kregen een bekeuring omdat te hard reden, geen rijbewijs hadden of zonder verlichting reden. Rijks- en gemeentebelastingen In totaal 26 beslagleggingen op voertuigen. Die werden afgevoerd. Op 47 vertuigen werd formeel beslag gelegd.

Foto’s : Rick Juffermans

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote verkeerscontrole in Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer –
De politie organiseerde woensdag 29 augustus tussen 16.00 en 22.00 uur een uitgebreide verkeerscontrole op de Van der Hagenstraat. Er werd ondermeer samengewerkt met de Rijksdienst voor het Wegverkeer en Rijks- en gemeentebelastingen en de ANWB. In totaal werden 183 voertuigen en 12 taxi’s aan een controle onderworpen. De politie maakte in 80 gevallen proces-verbaal op.

Twee automobilisten hadden teveel gedronken. In vijf gevallen bleek overschrijding te zijn van de toestane lading. Dertien bromfietsers kregen een bekeuring omdat te hard reden, geen rijbewijs hadden of zonder verlichting reden. Rijks- en gemeentebelastingen In totaal 26 beslagleggingen op voertuigen. Die werden afgevoerd. Op 47 vertuigen werd formeel beslag gelegd.

Foto’s : Rick Juffermans

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!