Verbouwing Albert Heijn Bleiswijk gestart

donderdag 30 augustus 2012 23:35


Bleiswijk – Woensdag 5 se ptember openen Ida en Frans de Jong de nieuwe vestiging van de Albert Heijn. Door de overname van C1000 door Jumbo, moest de Jumbo aan de Dorpsstraat hun deuren sluiten. De nieuwe Albert Heijn wordt inmiddels druk verbouwd. 

De opening van de nieuwe winkel van Frans en Ida zal feestelijk verlopen, zo kunnen klanten een boodschappentas met een inhoud ter waarde van 25 euro winnen als zijn een mandje terugvinden die de winkel in de omgeving heeft verstopt. Men kan verschillende producten eens komen proeven, en voor de kinderen is op woensdag 5 en zaterdag 8 september hamster Appie aanwezig. 

De Jumbo-winkel moest sluiten omdat Jumbo de eigenaar van de C1000 verderop is geworden. Voor de klanten die regelmatig in de Jumbo kwamen is veel van het vaste personeel nog aanwezig. Zij zijn meegegaan met de overname van Ahold. Door deze verandering kunnen de bewoners van Bleiswijk straks boodschappen doen bij de LIDL, Jumbo (C1000) of de Albert Heijn doen.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verbouwing Albert Heijn Bleiswijk gestart
Schrijver:

 

 


Bleiswijk – Woensdag 5 se ptember openen Ida en Frans de Jong de nieuwe vestiging van de Albert Heijn. Door de overname van C1000 door Jumbo, moest de Jumbo aan de Dorpsstraat hun deuren sluiten. De nieuwe Albert Heijn wordt inmiddels druk verbouwd. 

De opening van de nieuwe winkel van Frans en Ida zal feestelijk verlopen, zo kunnen klanten een boodschappentas met een inhoud ter waarde van 25 euro winnen als zijn een mandje terugvinden die de winkel in de omgeving heeft verstopt. Men kan verschillende producten eens komen proeven, en voor de kinderen is op woensdag 5 en zaterdag 8 september hamster Appie aanwezig. 

De Jumbo-winkel moest sluiten omdat Jumbo de eigenaar van de C1000 verderop is geworden. Voor de klanten die regelmatig in de Jumbo kwamen is veel van het vaste personeel nog aanwezig. Zij zijn meegegaan met de overname van Ahold. Door deze verandering kunnen de bewoners van Bleiswijk straks boodschappen doen bij de LIDL, Jumbo (C1000) of de Albert Heijn doen.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!