Ongeval met brommobiel

zaterdag 1 september 2012 22:42


Waddinxveen –
Een man op leeftijd is zaterdmiddag licht gewond geraakt na een ongeval op de Middelburgseweg in Waddinxveen. Door een nog onbekende oorzaak kwam de man op zijn kop, tot stilstand terecht. De brandweer kwam ter plaatse omdat men dacht dat hij vermoedelijk bekneld zou zitten.

De brandweer haalde de man ter plaatse uit zijn voertuig. Hierop is de man gestabiliseerd door ambulancepersoneel. Hij is met lichte verwondingen vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis. Zijn brommobiel is vermoedelijk niet meer te maken. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ongeval met brommobiel
Schrijver:

 

 


Waddinxveen –
Een man op leeftijd is zaterdmiddag licht gewond geraakt na een ongeval op de Middelburgseweg in Waddinxveen. Door een nog onbekende oorzaak kwam de man op zijn kop, tot stilstand terecht. De brandweer kwam ter plaatse omdat men dacht dat hij vermoedelijk bekneld zou zitten.

De brandweer haalde de man ter plaatse uit zijn voertuig. Hierop is de man gestabiliseerd door ambulancepersoneel. Hij is met lichte verwondingen vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis. Zijn brommobiel is vermoedelijk niet meer te maken. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!