Tweede steekpartij in Rotterdam-Zuid

maandag 3 september 2012 21:32
politie-logo-wen.jpg

Rotterdam – Nadat Rotterdam-Zuid eerder op deze avond werd opgeschrikt door een steekpartij aan de Dordtsestraatweg, was het deze keer raak op de Putselaan. De politie, die eerste instantie werd opgeroepen voor een mishandeling kreeg assistentie van ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team.

Er is een persoon gewond geraakt bij de steekpartij. Dit persoon is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. 

De politiehelikopter zou ook boven het incident hebben gevlogen. Een verdachte is nog niet aangehouden. De steekpartij die eerder op de avond plaatsvond aan de Dordtsestraatweg word niet in verband gebracht met de steekpartij aan de Putselaan.

De politie zal deze zaak verder onderzoeken.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Tweede steekpartij in Rotterdam-Zuid
Schrijver:

 

politie-logo-wen.jpg 

Rotterdam – Nadat Rotterdam-Zuid eerder op deze avond werd opgeschrikt door een steekpartij aan de Dordtsestraatweg, was het deze keer raak op de Putselaan. De politie, die eerste instantie werd opgeroepen voor een mishandeling kreeg assistentie van ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team.

Er is een persoon gewond geraakt bij de steekpartij. Dit persoon is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. 

De politiehelikopter zou ook boven het incident hebben gevlogen. Een verdachte is nog niet aangehouden. De steekpartij die eerder op de avond plaatsvond aan de Dordtsestraatweg word niet in verband gebracht met de steekpartij aan de Putselaan.

De politie zal deze zaak verder onderzoeken.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!