Zwaargewonde bij steekpartij aan de Dordtsestraatweg in Rotterdam

maandag 3 september 2012 20:39

Rotterdam – Maandagavond rond iets voor half 8 werd er bij de politie een melding gedaan van een mishandeling aan de Dordtsestraatweg in Rotterdam. Er werd er een ambulance naar het incident gestuurd en het Mobiel Medisch Team werd snel daarna ook opgeroepen. Het bleek te gaan om een steekpartij.

Een vrouw is mogelijk gestoken en haar ex zou de dader zijn, die er vervolgens vandoor ging. Tijdens het incident waren er 2 kinderen in de leeftijd van 5 en 6 jaar oud in de woning aanwezig. Voor hun is slachtofferhulp ingeschakeld.

De politie heeft een plaats delict gemaakt en zal onderzoek verrichten naar dit incident.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde bij steekpartij aan de Dordtsestraatweg in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagavond rond iets voor half 8 werd er bij de politie een melding gedaan van een mishandeling aan de Dordtsestraatweg in Rotterdam. Er werd er een ambulance naar het incident gestuurd en het Mobiel Medisch Team werd snel daarna ook opgeroepen. Het bleek te gaan om een steekpartij.

Een vrouw is mogelijk gestoken en haar ex zou de dader zijn, die er vervolgens vandoor ging. Tijdens het incident waren er 2 kinderen in de leeftijd van 5 en 6 jaar oud in de woning aanwezig. Voor hun is slachtofferhulp ingeschakeld.

De politie heeft een plaats delict gemaakt en zal onderzoek verrichten naar dit incident.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!