[foto update] Vrouw overvallen in woning in Hoogvliet

Date:

Deel bericht:


Hoogvliet
– Om ongeveer 09.15 uur dinsdagmorgen is een bejaarde dame in haar woning aan de Horsweg in Hoogvliet overvallen.

- Advertisement -

Op het moment van de overval was de bewoonster alleen in de woning aanwezig. De overvallers, drie jonge mannen, bedreigden haar met een vuurwapen. Zij raakte gelukkig niet gewond. Nadat haar thuishulp arriveerde gingen de overvallers op de vlucht. Zij zijn weggerend in de richting van het park. 

De overvallers hebben enkele persoonlijke bezittingen van de vrouw buitgemaakt. De politie is direct een uitgebreid onderzoek begonnen met vele eenheden en ook de politie helicopter is bij de zoektocht ingezet. 

Omdat de woning is doorzocht en er een grote kans is dat er sporen van de daders kunnen worden aangtroffen heeft de afdeling Forensische Opsporing van de politie Rotterdam-Rijnmond een onderzoek in de woning ingesteld.

Foto’s : Michael Oosterwaal

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd