maandag, april 12, 2021
3.1 C
Rotterdam
maandag 12 april 2021

Nieuws in het kort 05/09

Rijnmond – Kort nieuwsoverzicht van woensdag 5 september 2012. Met daarin de volgende onderwerpen : Verdachte steekpartij Dordtsestraatweg meld zich op politiebureau, politie onderzoekt woningoverval in ijsselmonde, en poging overval op autobedrijf. 

Verdachte steekpartij Dordtsestraatweg meld zich op het politiebureau

Rotterdam (Zuid) – Een 40-jarige Rotterdammer heeft zich dinsdagochtend gemeld op het politiebureau op het Zuidplein. De man verklaarde te maken te hebben met het misdrijf van maandag 3 september. Een vrouw van 39 jaar, zijn ex-partner raakte daarbij ernstig gewond. Haar toestand is stabiel maar nog steeds zorgwekkend. De man is aangehouden voor poging doodslag.

Lees hier het gerelateerde artikel

Politie onderzoekt woningoverval in IJsselmonde

Rotterdam (IJsselmonde) – Woensdagmiddag rond half twee is aan de Hannekemaaierweg in Oud-IJsselmonde, een gezin overvallen in de woning. Een slachtoffer raakte hierbij licht gewond. Op het moment van de overval was een 45-jarige man, een 44-jarige vrouw en hun 11-jarige zoon in de woning aanwezig. De overvallers, twee mannen, bedreigden het gezin met een wapens. Het drietal werd vastgebonden, daarbij liep de vader een hoofdwond op. Hij is ter plaatse aan zijn verwonding geholpen. De politie hield later op de middag 4 verdachten aan, na onderzoek bleken deze niets te maken te hebben met de woningoverval.

Poging overval op autobedrijf

Ridderkerk – Twee onbekende daders hebben geprobeerd een autobedrijf te overvallen op de Benedenrijweg. Zij zijn zonder buit weggegaan. Niemand raakte gewond. Het tweetal probeerde het autobedrijf te overvallen op woensdag 5 september, omstreeks 15:30 uur. Ze maakten daarbij gebruik van een vuurwapen. Omdat het slachtoffer, een 51-jarige man uit Ridderkerk, wist weg te rennen zijn de twee zonder buit weggevlucht. De twee verdachten hebben een blanke huidskleur en waren mogelijk rond de 16 jaar oud. Ze droegen beiden een bivakmuts en donkere lange shirts of truien en een rugzak. Eén van de twee had blond haar. De politie heeft direct de omgeving afgezocht, waarbij ook een politiehelikopter en een politiehond assistentie verleenden. De twee verdachten werden niet meer aangetroffen.

Getuigen

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien, of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Related Articles

Zwaargewonde na steekpartij Beeningerstraat Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een steekpartij in de woning aan de Beeningerstraat in Rotterdam zijn zondagavond...

Duiker gereanimeerd na duikongeval in Oostvoornse meer

0
Oostvoorne - Een duiker is zondagmiddag rond 16.00 uur ernstig in de problemen gekomen, de...

Kind gewond na aanrijding Dallelaan Spijkenisse

0
Rond kwart voor drie kwam er een melding binnen van een kind dat was aangereden...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Ongeval met auto's op Parkkade; politie denkt aan straatrace

Ongeval met auto's op Parkkade; politie denkt aan straatrace [...]

Uitstel opening terrassen weer klap voor horecaondernemers

Uitstel opening terrassen weer klap voor horecaondernemers [...]

Onduidelijkheid over heropening hogescholen eind april

Onduidelijkheid over heropening hogescholen eind april [...]

'Start opbouw songfestivalpodium belangrijk voor de sector'

'Start opbouw songfestivalpodium belangrijk voor de sector' [...]

Muurschildering Jeangu naast Ahoy krijgt meer vorm

Muurschildering Jeangu naast Ahoy krijgt meer vorm [...]

Stay Connected

9,378FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg