Nieuws in het kort 06/09

Date:

Deel bericht:

Regionieuws – Kort nieuws overzicht van Donderdag 6 september 2012 met daarin de volgende onderwerpen : Vrouw (60) raakt gewond na beroving van handtas, Flinke brand in kelderbox Hilligersberg en Inbreker komt van koude kermis thuis.

- Advertisement -

Vrouw (60) raakt gewond na beroving van handtas

Rotterdam – Twee mannen hebben woensdagavond een 60-jarige vrouw van haar tandtas beroofd. De vrouw kwam thuis van haar werk toen ze voor de deur van haar huis aan de Joost van Geelstraat bruut werd beroofd van haar handtas. De vrouw raakte daarbij lichtgewond aan haar hoofd en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De twee mannen sloegen na de beroving op de vlucht in de richting van de Nieuwe Binnenweg. De politie heeft de vrouw nog niet kunnen spreken en weet dus niet wat er in de handtas zat. De Forensische Opsporing is een onderzoek gestart.

Flinke brand in kelderbox Hilligersberg

Rotterdam (Hilligersberg) – In een flat aan de Adriaan Kluitstraat heeft woensdag op donderdagnacht een korte maar felle brand gewoed. De brand was ontstaan in een container die in het pand stond. De brandweer had het vuur snel onder controle en gaf na dertig minuten al het sein brand meest. Door de flinke rookontwikkeling overwoog men om de bovenliggende woningen uit voorzorg te ontruimen. De brandweer zag daar uiteindelijk vanaf. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Inbreker komt van koude kermis thuis


Zoetermeer (Seghwaert) –
Een 19-jarige Hagenaar die dacht even in te breken in een woning aan de Astertuin in Zoetermeer kwam van een koude kermis thuis. Een buurtbewoner had een verdachte man gezien die zich vreemd ophield in de buurt van een woning. Hij alarmeerde de politie die op onderzoek uitging. De politie moest de verdachte achterna rennen door veel brandgangen nadat deze was ontsnapt. Na een korte achtervolging greep de politie de man in zijn kladden. De oplettende bewoner kreeg een bos bloemen van de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Overleden persoon in auto naast tankstation aangetroffen Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - In een auto geparkeerd op een tankstation aan de Maasboulevard in Rotterdam is donderdagmorgen het stoffelijk...

Ruit van kliniek beschoten Weena-Zuid Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bedrijfspand van een kliniek aan het Weena-zuid...

Politie haalt stoffelijk overschot uit water Schiemond Rotterdam

Rotterdam - In de Maas aan de Schiemond in Rotterdam heeft de politie zondagmiddag rond 14.40 uur een...

Pro-Palestina stoet trekt door centrum Rotterdam

Vanmiddag verzamelden Pro-Palestina demonstranten zich aan de Sluisjesdijk in de Waalhaven. Zij wilden in een autostoet door het...