Nieuws in het kort 06/09

donderdag 6 september 2012 08:06

Regionieuws – Kort nieuws overzicht van Donderdag 6 september 2012 met daarin de volgende onderwerpen : Vrouw (60) raakt gewond na beroving van handtas, Flinke brand in kelderbox Hilligersberg en Inbreker komt van koude kermis thuis.

Vrouw (60) raakt gewond na beroving van handtas

Rotterdam – Twee mannen hebben woensdagavond een 60-jarige vrouw van haar tandtas beroofd. De vrouw kwam thuis van haar werk toen ze voor de deur van haar huis aan de Joost van Geelstraat bruut werd beroofd van haar handtas. De vrouw raakte daarbij lichtgewond aan haar hoofd en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De twee mannen sloegen na de beroving op de vlucht in de richting van de Nieuwe Binnenweg. De politie heeft de vrouw nog niet kunnen spreken en weet dus niet wat er in de handtas zat. De Forensische Opsporing is een onderzoek gestart.

Flinke brand in kelderbox Hilligersberg

Rotterdam (Hilligersberg) – In een flat aan de Adriaan Kluitstraat heeft woensdag op donderdagnacht een korte maar felle brand gewoed. De brand was ontstaan in een container die in het pand stond. De brandweer had het vuur snel onder controle en gaf na dertig minuten al het sein brand meest. Door de flinke rookontwikkeling overwoog men om de bovenliggende woningen uit voorzorg te ontruimen. De brandweer zag daar uiteindelijk vanaf. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Inbreker komt van koude kermis thuis


Zoetermeer (Seghwaert) –
Een 19-jarige Hagenaar die dacht even in te breken in een woning aan de Astertuin in Zoetermeer kwam van een koude kermis thuis. Een buurtbewoner had een verdachte man gezien die zich vreemd ophield in de buurt van een woning. Hij alarmeerde de politie die op onderzoek uitging. De politie moest de verdachte achterna rennen door veel brandgangen nadat deze was ontsnapt. Na een korte achtervolging greep de politie de man in zijn kladden. De oplettende bewoner kreeg een bos bloemen van de politie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Nieuws in het kort 06/09
Schrijver:

 

 

Regionieuws – Kort nieuws overzicht van Donderdag 6 september 2012 met daarin de volgende onderwerpen : Vrouw (60) raakt gewond na beroving van handtas, Flinke brand in kelderbox Hilligersberg en Inbreker komt van koude kermis thuis.

Vrouw (60) raakt gewond na beroving van handtas

Rotterdam – Twee mannen hebben woensdagavond een 60-jarige vrouw van haar tandtas beroofd. De vrouw kwam thuis van haar werk toen ze voor de deur van haar huis aan de Joost van Geelstraat bruut werd beroofd van haar handtas. De vrouw raakte daarbij lichtgewond aan haar hoofd en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De twee mannen sloegen na de beroving op de vlucht in de richting van de Nieuwe Binnenweg. De politie heeft de vrouw nog niet kunnen spreken en weet dus niet wat er in de handtas zat. De Forensische Opsporing is een onderzoek gestart.

Flinke brand in kelderbox Hilligersberg

Rotterdam (Hilligersberg) – In een flat aan de Adriaan Kluitstraat heeft woensdag op donderdagnacht een korte maar felle brand gewoed. De brand was ontstaan in een container die in het pand stond. De brandweer had het vuur snel onder controle en gaf na dertig minuten al het sein brand meest. Door de flinke rookontwikkeling overwoog men om de bovenliggende woningen uit voorzorg te ontruimen. De brandweer zag daar uiteindelijk vanaf. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Inbreker komt van koude kermis thuis


Zoetermeer (Seghwaert) –
Een 19-jarige Hagenaar die dacht even in te breken in een woning aan de Astertuin in Zoetermeer kwam van een koude kermis thuis. Een buurtbewoner had een verdachte man gezien die zich vreemd ophield in de buurt van een woning. Hij alarmeerde de politie die op onderzoek uitging. De politie moest de verdachte achterna rennen door veel brandgangen nadat deze was ontsnapt. Na een korte achtervolging greep de politie de man in zijn kladden. De oplettende bewoner kreeg een bos bloemen van de politie.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!