Twee gewonden na ongeval met scooter

donderdag 6 september 2012 20:00

Alblasserdam – Bij een scooterongeval op de Rijnstraatzijn donderdagavond 6 september 2 personen gewond geraakt. Rond 18:00 uur ramde een scooterrijder de zijkant van een auto die rechtsaf een parkeerplaats wilde inrijden. De bestuurder en passagier van de scooter kwamen ten val, de jongen die achterop zat had zwaar beenletsel, hiervoor is de assistentie van de traumaheli ingeschakeld.

Beide jongens zijn per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Foto’s : Pieter van den Berg

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden na ongeval met scooter
Schrijver:

 

 

Alblasserdam – Bij een scooterongeval op de Rijnstraatzijn donderdagavond 6 september 2 personen gewond geraakt. Rond 18:00 uur ramde een scooterrijder de zijkant van een auto die rechtsaf een parkeerplaats wilde inrijden. De bestuurder en passagier van de scooter kwamen ten val, de jongen die achterop zat had zwaar beenletsel, hiervoor is de assistentie van de traumaheli ingeschakeld.

Beide jongens zijn per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Foto’s : Pieter van den Berg

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!